Visual

Waar staan wij voor?

Op De Duinpieper werken onderwijs en ondersteuning nauw samen rondom de leerling. Ons werken is ambitieus, onze medewerkers leggen de lat voor de leerlingen binnen onze school steeds een stukje hoger. Ons speciaal onderwijs richt zich op het aanleren van vaardigheden die bijdragen aan maximale zelfstandigheid en minimale afhankelijkheid.

Lees verder »

Onze aanpak

Kleine, gespecialiseerde groepen en gemotiveerde en bekwame docenten. Dit zijn slechts enkele ingrediënten van onze aanpak. Want ook een goed pedagogisch klimaat en het bieden van structuur zijn onderdelen hiervan. Via landelijk vastgestelde leerroutes en speciale leerlijnen geven we onze leerlingen het best passende onderwijs.

Lees verder »

Onze leerlingenzorg

Naast goed onderwijs staat extra begeleiding centraal in ons streven naar maximale zelfstandigheid voor onze leerlingen. We volgen de ontwikkeling van onze leerlingen op de voet. Dat doen we onder andere via een individueel Ontwikkelingsperspectief en ons Leerlingvolgsysteem. Ons team van specialisten staat klaar voor de leerlingen.

Lees verder »

Maximaal zelfstandig

Met een beetje hulp kan ik nu al superveel zelf!

Praktische informatie

We helpen u ook graag met meer praktische informatie. Op deze pagina’s vindt u informatie over bijvoorbeeld aanmelden, schooltijden, de jaarplanning en de schoolgids. Zo kunt u via deze website op een eenvoudige manier deze belangrijke informatie terugvinden die u gedurende het schooljaar nodig heeft. Alles netjes op een rijtje!

Lees verder »

Medewerkers

Ons team heeft medewerkers met expertise op het gebied van onderwijs, begeleiding en zorg. We bieden hen graag de ruimte, omdat onze professionals in de dagelijkse praktijk het beste weten wat leerlingen nodig hebben. Zij leggen de lat voor leerlingen telkens een stukje hoger, zodat zij zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen.

Lees verder »