Visual

Koffieochtend 9 november

Tijdens de aankomende koffieochtend op 9 november zal onze jeugd- en gezinswerker Lizzy van Zalingen van Voorieder1 aanwezig zijn. Zij stelt zich alvast aan u voor.

‘Wie ben ik?’

‘Mijn naam is Lizzy van Zalingen en ik ben werkzaam als jeugd- en gezinswerker bij het jeugdteam van Voorieder1 in Noordwijk.’

‘Wat doen wij?’

‘In de Bollenstreek kunnen inwoners voor laagdrempelige hulpverlening in hun eigen woonplaats terecht bij Voorieder1. Voorieder1 bestaat uit een volwassenteam en een jeugdteam. Zelf ben ik werkzaam binnen het jeugdteam. Het jeugdteam zet zich in voor gezinnen die opvoed- en opgroeivragen hebben.’

‘Wat doe ik?’

‘Binnen mijn functie als jeugd- en gezinswerker ben ik contactpersoon voor De Oeverpieper, De Duinpieper en Het Duin. U kunt mij benaderen bij een hulpvraag rondom uw kind. Ik ga dan met u en/of school in gesprek. Zo kijken we samen hoe uw kind het beste geholpen kan worden. Op het moment dat hulp vanuit Voorieder1 wenselijk is, bied ik ondersteuning bij het aanvragen van deze hulp.’

‘Wanneer ben ik aanwezig op De Duinpieper?’

Op 9 november zal ik aanwezig zijn bij de koffie-ochtend van 08:30 uur t/m 09:30 uur. Ik leg uit wie ik ben en wat ik kan betekenen voor ouders en/of leerlingen. Daarnaast is er voldoende ruimte om mij vragen te stellen. U bent van harte welkom!’