Visual

De Duinpieper verhuist tijdelijk naar gebouw Zeehonk

Tijdens de verbouwing van De Duinpieper kunnen we het gebouw niet gebruiken. Daarvoor geven de renovatiewerkzaamheden te veel overlast. Voor de renovatie verhuizen we naar het schoolgebouw aan de Julianastraat 11 in Noordwijk. Dit gebouw is eerder gebruikt door basisschool Zeehonk.

Verhuizen in de zomervakantie

We starten het nieuwe schooljaar op maandag 26 augustus direct in het tijdelijke gebouw. Dat kan omdat het is gelukt de verhuizing van De Duinpieper te plannen in de zomervakantie. We sluiten dit schooljaar met de leerlingen af op woensdag 10 juli. Dat doen we volgens een goede Duinpieper-traditie door om 12.05 uur samen af te tellen en de vakantie in te luiden. Ouders zijn van harte welkom om met ons mee te tellen!

Frisse start

Donderdag 11 juli en vrijdag 12 juli is er geen les voor de leerlingen. Dat geeft ruimte aan alle collega’s om in te pakken en alles voor de verhuizing in orde te maken. In de vakantieweken worden alle materialen en het meubilair verhuisd naar de Julianastraat 11. In de laatste week van de zomervakantie richten we alle ruimtes in zodat we 26 augustus een frisse start kunnen maken in ons tijdelijke onderkomen.