Groep rood
 
Hallo allemaal,
Hier een berichtje uit groep Rood. We hebben de afgelopen weken weer veel beleefd. We zijn bezig geweest met het project ‘Lentekriebels’. De kinderen hebben van alles geleerd over jongens/meisjes, vriendschappen en ‘nee’ zeggen. Tegelijkertijd is ook het project Kunstmaatje gestart. Twee kinderen van onze klas doen hier aan mee. Ze hebben in samenwerking met een kunstenaar wat prachtigs gemaakt voor de tentoonstelling in mei bij Paspartoe. We zijn benieuwd!


De afgelopen weken hebben we ook wat feesten mogen vieren. Met Pasen hebben we geluisterd naar het Paasverhaal bij juf Karianne in de klas. Groep Blauw las het verhaal aan ons voor.
10 april was het juffendag. Alle kinderen mochten verkleed naar school komen. We hebben dierengeluidenbingo gedaan, maskers gemaakt en Madagascar gekeken. ’s Middags was er een vrije gymles. Als lunch hebben we patatjes met knakworst gegeten. Groot feest dus!


Op 20 april deden de kinderen mee met de Koningsspelen. In groepjes mochten de kinderen op het plein allerlei spelletjes doen. Leerlingen van het VSO hebben de groepjes ondersteund. Dit ging heel goed. Op dit moment verheugen de kinderen zich ontzettend op het schoolreisje van 22 mei naar Duinrell. Tot de volgende keer!
Groetjes,
Groep Rood